Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Fiecare USA realizata de designerii nostri este UNICA. Fiecare proiect de amenajare a locuintei reprezinta in sine Noi experiente si provocari, spatiul amenajat fiind capabil sa schimbe perception sau chiar un intReg mod de viata. * pretul incluent Foaia de USA, TOC 9cm, envahaz drept PE FATA, cheder, balamale si broasca, nu incluent TVA Izolarea termică şi fonică pentru toata Gama de USI de intérieur este asigurată de calităţile Naturale ALE lemnului Care, în grosime de 40mm pentru uşile de Interior , este un excellent agent de izolare. Latimea tocului este de 9 cm, la Care se poate ATASA imprégné intérieur si captuseala, dans functie de grosimea zidului. Usile sunt personalizabile, asa incat TU Alegi cum sa arate: executata în totalitate din lemn masiv de TEI sau prelucrare intreaga Noastra Gama de USI de l`intérieur nu are în componenţa Alte materiale compozite precum MDF, PAF, PAL etc. Foaia de uşă are grosime PE Friz de 40mm şi este formată dintr-un cadru de rezistentă SCPUOM DIN lonjeroane (verticale) şi curmez…

Cu fiecare locuinta Moderna se deschid Noi dimensiuni in vietile oamenilor Care le VOR utiliza. HOLZER TEHNIC va ofera USI de l`intérieur din lemn stratificat cu deschidere oscilanta sau glisanta, si Care, intégrer dans peisajul contemporan, contribuie direct sau indirect la confortul si siguranta fiecaruia. Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Etanşeitatea este asigurată de o garnitura de etanşare DIN Plastic, prevăzută cu o aripioară ce se mulează PE TOC, asigurând o închidere silenţioasă şi ermetică. Toate aceste USI de Interior sunt finisate cu soluţii de CEA mai buna calitate şi au aplicate un Strat de Bait, unul de Grund şi Două de lac. Baiţurile sunt PE bază de apă furnizate de Firma MILESI-ITALIA, iar grundul şi Lacul sunt poliuretanice furnizate de Firma SAYERLAK-ITALIA, lideri Mondiali în domeniul soluţiilor de tratare a lemnului. Toate produsele noastre sunt însoţite de certificat de calitate şi conformitate şi corespund tuturor normelor Uniunii europene în acest domeniu. Garantiţia tuturor acestor USI de Interior este de 2 Ani de la Data livrării.

În cazul în Care se execută ansambluri de uşi de intérieur în canate, Cu supralumină sau în dimensiuni mult diferite de COTELE standard, atunci preţul se va calcul PE metru pătrat de tâmplărie. În varianta standard, în preţul uşii este inclusă feroneria: 3 balamale Pipa reglabile tridimensionnelle, o broască cu Chei şi un manér Tip rozetă DIN al Eloxat.